Bize Ulaşın

Kule vinç satın alma, kiralama yada servis ihtiyaçlarınız için lütfen aşağıdaki iletişim numaralarından bizi arayınız.

+ 90 530 514 59 98

info@kulevinci.com

Tower Crane In Romania

Din Turcia în lume...

Compania noastră, care are 27 de ani de experiență în industria macaralei turn. Astăzi, se mândrește cu deschiderea către piața mondială. Suntem o companie care urmărește constant inovațiile și acordă importanță inovației și cercetării și dezvoltării.
TKE Tower Crane, care deservește astăzi peste 20 de tipuri de produse Tower Crane, își propune, de asemenea, să își mărească gama de produse, să lucreze pe bază de proiect, să mențină satisfacția clienților în prim-plan, oferind asistență tehnică pentru fiecare regiune a lumii.
Suntem în contact permanent cu clienții noștri care lucrează cu noi și continuăm să-i sprijinim până la finalul proiectului.
TKE Tower Crane oferă soluții pentru toate nevoile pentru orice proiect. Pentru că TKE, macara turn, este alcătuită dintr-o echipă de ingineri, tehnicieni, operațiuni și personal de vânzări cu înaltă calificare, cu cunoștințe și expertiză extinse în industrie.
 
Subliniind calitatea și fiabilitatea, TKE Tower Crane se mândrește cu capacitatea sa de a livra macara turn potrivită, la prețul potrivit, la momentul potrivit.
 
În calitate de TKE, am lucrat în industria macaralei turn de mulți ani, atât în ​​vânzări, leasing și service tehnic, și continuăm să facem acest lucru.
 
Această experiență pe care am dobândit-o ca urmare a mulți ani a fost eficientă în modelarea macaralelor turn TKE pe care le-am produs.

TKE Tower Crane are certificate internaționale. De asemenea, are certificate CE, ISO 9001, ISO 14001, EAC.
 
Ne angajăm să lucrăm cu clienții noștri pentru a furniza macarale personalizate pentru nevoile lor individuale ale proiectelor.
 
În punctul în care am ajuns astăzi, am exportat în țări precum Ghana, Burkina Faso, Algeria, Georgia, nordul Irakului, Serbia, Kazahstan, Uzbekistan, Polonia și Cipru.

Macara turn TKE este alegerea potrivită pentru proiectele dumneavoastră.

Yeni Haberler

TKE 7018 Kule Vinç

TKE Kule Vinçten yeni ürünler

TKE Kule Vinç Kuzey Irak`ta

TKE Kule Vinç Burkina Faso`da..

GANA` dayız

Gürcistan`a gidecek olan 7018 Tip..

Fas/Cassablanca`dayız..

Cezayir`e 4 adet TKE 5030 Tip..

Azerbaycan Bakü`deyiz..

TKE 6512